Mlýny na Krišnově dvoře byly uvedeny do provozu v roce 1994. Vycházelo se z myšlenky, jak finálně zpracovat obilniny vypěstované na polích farmy Krišnův dvůr. Na základě toho jsme tedy mohli z těchto plodin, které na farmě pěstujeme, začít vyrábět vlastní mouku.
První zdejší mlýny byly válcové mlýny. Od této technologie však bylo upuštěno, jelikož výsledný produkt nebyl vždy dle zadaných kritérií a neodpovídal požadované kvalitě. Následně byla zvolena technologie kamenného mlýna, jež jsou vyrobeny z přírodního kamene. Byly tedy pořízeny postupně tři kamenné mlýny, které melou dodnes a spolehlivě dodávají kvalitní mouku naším klientům. Tyto mlýny, které byly pořízeny do Krišnodvorského mlýna, pochází z Rakouska, kde se také vyrábí už po dobu více než 70 let. Mají tedy jistou tradici a na základě toho také byly zvoleny.
V současné době tedy máme tři mlýnské stolice, a produkujeme jak mouku tříděnou tak i mouku jemně mletou a netříděnou. Zpracováváme zhruba 10 druhů mouky - například, žitnou, a hrachovou. Výše zmíněné mouky jsou přímo z Krišnodvorské produkce. A dále zpracováváme obiloviny od okolních producentů - například pšenici, ječmen, rýži a další druhy obilnin.
Jsou zde dva provozy. První je specializovaný pouze na BIO produkci, tedy tu, která pochází výhradně z Krišnodvorských polí. Druhý se pak specializuje na produkci konvenční, která zpracovává další obylniny z okolí.